פארק קרית האוניברסיטה - אתם בוחרים - אנחנו מיישמים!

כחלק ממגמת שדרוג והתחדשות פני העיר, בהובלת ראש העיר אלי שבירו, בשילוב הצורך שעלה מתושבי השכונה והעיר, אנו מתעתדים להקים בשטח שבין הרחובות נווה שאנן, עיר דוד, ציון ובית אל - פארק שיהווה ריאה ירוקה ומקום בילוי והנאה לכולם: פעוטות, ילדים ונוער ומבוגרים.

תושבות ותושבים יקרים,

הכניסה לפארק תתאפשר דרך שלוש כניסות (מצומת הרחובות נווה שאנן עיר דוד, מצומת הרחובות נווה שאנן ציון ורחוב בית אל), והוא  יכלול פינות ישיבה, מדשאה רחבה ושני מתחמים מרכזיים למשחק האחד מיועד לפעוטות והשני  המכונה שטח עיקרי - לילדים ונוער (וכמובן גם למבוגרים צעירים ברוחם).

אנו פותחים את בחירת המתקנים בשני מתחמים אלה לשיתוף ציבור, כלומר, אתם התושבים יהיו אלה שיבחרו איזה סגנון פארק אתם רוצים שיתקיים בשכנות אליכם. לפניכם שלוש אפשרויות לבחירה, כאשר כל אחת כוללת מתחם מתקנים המותאם לפעוטות ומתחם מתקנים המותאם לילדים ונוער (לא ניתן להחליף מתקנים בין האפשרויות).

לפניכם שלוש חלופות מהן ניתן לבחור:

חלופה 1 – פארק אתגרי

חלופה 1

מתחם ילדים ונוער יכלול:

• מתקן מרכזי "משולב פעמונים" הכולל מספר אלמנטים חלקם מונגשים: ביניהם קיר טיפוס אינדיאני, מגלשה בגובה 2.5 מ', צינור גלישה, קירות טיפוס מפלסטיק, צינור טיפוס ספירלי, מגלשת צינור עקלתונית בגובה 3.2 מ', 3 מנהרות זחילה, 2 צינורות גלישה, 2 רשתות טיפוס כבלים, מגלשת צינור עקלתונית, גשר כבלים בצורת V, גשר כבלים, מגלשה ספירלית.
  • מתקן משני "נינג'ה" הכולל מספר אלמנטים: מעבר חבל ואחיזת ידיים (שיווי משקל), מעבר סולם אנכי, מעבר בין חבלים, מעבר רשת כבלים להליכה בשיפוע, מעבר בין עמודים, מעבר משטחי הליכה בגובה משתנה, מדרכים להליכה מהירה בשיפוע, מעברים לטיפוס עם אבנים מפלסטיק בשני גדלים לגדולים ולקטנים, מעבר מקורות עץ, מעבר גלגלים, מקבילים, 5 מתח
  • פירמידה מכבלים
  • מתקן פעילות אקסטרים ממתכת
  • מתקן טיפוס 'חרצית'
  • מתקן טיפוס מכבלים
  • סביבון 'צוללת צהובה'
  • נדנדה מחומשת הכוללת: מושב ערסל, 2 מושבי גומי, 2 מושבי פעוטות
  • נדנדת עמידה 'עלה'
  • קורת שיווי משקל
  • מושב ערסל על 3 קפיצים

• נדנדת נענוע חתול
  • נדנדה זוגית עלה ורד
  • מערכת נינג'ה לפעוטות הכוללת: 5 משטחים משולשים, נדנדת שיווי משקל, 2 גשרים באורך 2 מ', 2 משטחים מרובעים, גשר חבלים באורך 2 מ', קורת שיווי משקל, גשר שרשרות באורך 2 מ', משטחי קפיצה מפלסטיק.

חלופה 2 -  סיפורי אגדות

פארק אגדות

מתחם ילדים ונוער יכלול:

• מתקן מרכזי דמוי טירה הכולל מספר אלמנטים חלקם מונגשים: ביניהם מגלשה ספירלית, עמוד טיפוס ספירלי, פאנל תופים, סולם כוורת, בועת הצצה, גשר מעבר, מדרגות מונגשות ומגלשה עקלתונית.
  • מתקן דלעת משולב מונגש
  • מתקן "עמי ותמי" ומשולב
  • גלשן נענוע רב משתתפים
  • נדנדת עלה ורד לארבעה משתתפים
  • נדנדת פרח נענוע
  • נדנדת כבשה נענוע
  • גלשן ריחוף
  • חצובת נדנדות מעוצבת
  • מתקן נענוע לשלושה משתתפים

• נדנדת סוס חבל
  • קרוסלה מונגשת
  • מתקן סירה משולב מונגש
  • נדנדת כריש

חלופה 3– נינג'ת הג'ונגל

אפשרות 3

מתחם ילדים ונוער יכלול:

• מתקן מרכזי "מגדל הג'ונגל" הכולל מספר אלמנטים חלקם מונגשים: ביניהם מגלשה בגובה 2 מ', סולם טיפוס, כבל טיפוס קופים, פאנל משחק, מנהרת גלישה מגובה 5.8 מ', מגלשה מגובה 1.8 מ', מדרגות מונגשות, קיר טיפוס לגובה 1.5 מ', מגלשה מגובה 1.2 מ'
  • כדורי טיפוס וישיבה
  • דמות דב פנדה לצילום ומשחק
  • נדנדת עלה ורד לארבעה משתתפים
  • גשר טיפוס מכבלים
  • מתקן משולב מונגש
  • מתקן נענוע לשלושה משתתפים
  • מתקן נינג'ה – מכשול תנועה 'גל תנופה'
  • מתקן נינג'ה – מכשול מעבר 'קורת העכביש'
  • מתקן נינג'ה – מכשול יציבה 'דלתות גבינה מרחפות'
  • מתקן נינג'ה – מכשול 'לוחות מתנדנדים'
  • מתקן נינג'ה – מכשול יציבה ' קורה מתנדנדת'
  • מתקן נינג'ה – מכשול סיבולת 'לוח יתדות'
  • מתקן נינג'ה – סטפר 'מדרגות קפיצה'
  • מתקן נינג'ה – מכשול 'גשר בורמזי'
  • מתקן נינג'ה – מכשול 'קיר טיפוס' (קיר סיום)

• משטח דשא מלאכותי המסומן כמסלול כבישים לנסיעה מהנה בבימבה או באופני ילדים

אנא לחצו על הלינק מצורף על מנת להצביע על האופציה המועדפת עליכם! . האפשרות שתקבל את מספר ההצבעות  הגבוה ביותר – תבוצע על ידי העירייה לרווחתכם.

ההצבעה הסתיימה

הצבעות תתקבלנה עד ליום 31/12/2021