עיריית אריאל ושירותי כיבוי אש עם הפנים לבעלי העסקים!

ביוזמת עיריית אריאל ותחנת כיבוי אש באריאל התקיים מפגש שמטרתו הפחתת הבירוקרטיה והקלת תהליך קבלת אישור כיבוי אש לבעלי עסקים קטנים בעיר.

במפגש מיוחד בהשתתפות קציני מניעת דלקות עם המפקד סגן טפסר מתי שטרית רע"ן הגנה מאש מחוז יו"ש בשיתוף אגף לרישוי עסקים בעיריית אריאל,  קיבלו בעלי העסקים בעיר שלא הצליחו לסיים את הדרישות של כיבוי אש, הסבר קצר על חשיבות המיגון והעמידה בתנאי האישור למען בטיחות לקוחותיהם, עובדיהם ובטיחותם הם עצמם.

מטרת המפגש לקדם קבלת אישור כיבוי אש בעסק ולקבוע אבני דרך לסיום הליך קבלת הרישיון,  קציני הכיבוי ישבו אישית עם כל בעל עסק שהגיע לכנס  וקידמו את ההליך לקבלת האישור במקום.

סה"כ 33 עסקים נרשמו להשתתף במפגש, התייצבו למפגש  28 עסקים מתוכם 9 עסקים קיבלו במקום אישור כיבוי, 8 עסקים קיבלו תכנית אבני דרך לסיום ההליך, ולצערנו הרב כנגד 16 בעלי עסקים נאלצנו להתחיל הליך אכיפה .

מטעם העירייה ליווה את האירוע מר ברוך אנגל מנהל אגף אכיפה ורישוי בעיריית אריאל, שהיה מיוזמי האירוע, במטרה להנגיש ולהקל על תושבי אריאל בעלי העסקים את התהליך של רישוי העסק.

מר שלמה רואימי מנכ"ל העירייה הגיע לברך את הנוכחים ולהודות באופן אישי ללוחמי האש על השירות הטוב וההליכה לקראת בעלי העסקים.
אנו מבקשים להודות לצ'יקו ברדוב מפקד מחוז יו"ש שכיבד את המפגש בנוכחותו, לסגן טפס"ר אבישי שפיר מפקד תחנת אריאל, לרב רשף אלירן צרויה סגן מפקד תחנת אריאל, סגן טפס"ר מתי שטרית ראש ענף בטיחות מחוז יו"ש, רב רשף משה יעיד ראש מדור בטיחות אש, דורון חכם – קצין מניע דלקות והמפקחים ניסים בוזגלו ואביתר כהן