ערב פתיחת תערוכת צילום "מבט מיוחד"

ביום שני 30/5, התקיים לראשונה באריאל, אירוע מרגש לרגל פתיחת תערוכת צילומים שצולמו על ידי אנשים עם צרכים מיוחדים חברי מועדון 'מתחברים' באריאל

אירוע מרגש במיוחד התקיים בהיכל התרבות - תערוכת צילומים "מבט מיוחד", המורכבת מתמונות שצולמו על ידי חברי מועדון מתחברים לאנשים עם צרכים מיוחדים, תושבי אריאל, במסגרת קורס בהדרכתה של אוריה אמיתי. הקינוח באירוע היה מופע מקסים של גיל שוחט ולהקת שלווה, שקדם לו מופע שלא הותיר עין יבשה בקהל של להקת צעירי אריאל ששרו יחד עם חברי מועדון מתחברים.

בנוסף,  כל האורחים שהגיעו לצפות בתערוכה ובמופעים, זכו לפינוק מידי חברי המפעל השיקומי שאפו והגישו מאפה וקפה מעשה ידיהם.

תושבי ותושבות העיר אריאל הגיעו לתמוך ולהוקיר ומילאו את האולם מקיר לקיר - מופע מדהים של ערבות הדדית.

ראש העיר אלי שבירו מסר כי הוא גאה בכל אחד ואחת מהיוצרים וגם מהאנשים שבאו להוקיר ולכבד, וזו דרכה של עיר אשר שמה את תושביה בעלי הצרכים המיוחדים בראש מעייניה. ראש העיר הודה גם לאחראים לרעיון, לארגון ולביצוע: ממלא מקום ראש העיר יחיאל טוהמי מחזיק תיק הרווחה בעיר, לאלי גיל-עד מנהל אגף לשירותים חברתיים, לשושי ליפל העו"סית המטפלת בבעלי צרכים מיוחדים בעיר, לסמדר ארביב מנהלת המפעל השיקומי, לנועה פרבר מעמותת יחד באריאל המפעילה את מועדון מתחברים, לאורה גלר רכזת לשעבר של מועדון מתחברים ויוזמת הרעיון לתערוכה, לחן מזכירת האגף וכמובן ליאנה גונן, גילי בן הראש ושי אורני מהיכל התרבות ולדוברת העירייה איריס קורן שעשו הכל כדי שהאירוע יצליח.

אנו מזמינים אתכם  להגיע להיכל התרבות ולצפות בתמונות הנהדרות שיעטרו את המקום בחודש הקרוב.