טופס בדיקת היתכנות לשם האפשרות לקבלת תמיכה בתושבים שנפגעו כלכלית, תעסוקתית ורגשית ממשבר נגיף הקורונה

תושב/ת אריאל, יתכן שאת/ה זכאי/ת לקבל הרבה יותר

עיריית אריאל מובילה מהלך חדשני המיועד לבחון אפשרות להקלה על תושבים בגיל העבודה שנפגעו כלכלית/ תעסוקתית ממשבר הקורונה.

המהלך החדש יאפשר לציבור למצות את הזכויות שלו ככל שניתן, וליהנות מסל שירותים רלוונטיים שהעירייה תכין עבורו. לשם כך, מצורף שאלון קצר, הנשלח לכל תושבי העיר, שמטרתו להכיר את  הפונה תושב העיר והתנהלותו הכלכלית/תעסוקתית ועוד. זאת כדי להבין מהם השירותים הנדרשים לפונה שחווה אתגרים כלכליים-תעסוקתיים.

יודגש, כי לא יעשה בנתוני הסקר כל שימוש מעבר לניתוח צרכי הפונה בלבד. לסקר זה חשיבות רבה, צוות שלם פועל ללא לאות לאור הנתונים שיועברו לנו כדי להכין תכנית מיטבית לכל תושב פונה. רק מענה כן של הפונה יאפשר לנו להכין ניתוח ומתן הצעות לפתרונות שיאפשרו לפונה לקבל סל שירותים כולל.

במידה ויש לך צורך בסיוע במילוי הטופס, נא ליצור קשר טלפוני עם אגף הרווחה (חן) - 03-9061660, שלוחה 1 או במייל  revaha@ariel.muni.il

פרטים אישיים

נא לכתוב ב-4 ספרות לדוגמה 1978
מהו מינך על פי תעודת הזהות?
מהו מינך על פי תעודת הזהות? (חובה) שדה חובה
מהו מצבך המשפחתי?
מהו מצבך המשפחתי? (חובה) שדה חובה
מהי זהותך הדתית?
מהו מצבך התעסוקתי
מהו מצבך התעסוקתי (חובה) שדה חובה
באיזו מידה הנך מתמודד/ת עם אתגר כלכלי ו/או תעסוקתי?
באיזו מידה הנך מתמודד/ת עם אתגר כלכלי ו/או תעסוקתי? (חובה) שדה חובה

התמודדות עם אתגרים כלכליים

על מנת להבין לעומק את הצרכים שלך ושל משפחתך, ולהציע אפשרויות שיוכלו לסייע לך להתמודד עם הקשיים אנא ענה/י על השאלות הבאות

מה יכול לסייע לך לצמצם את הקושי הכלכלי-תעסוקתי?
נא לבחור עד 3 אפשרויות
במידה ויש לך חובות או קושי לנהל את תקציב הבית בצורה מאוזנת - מה יכול לסייע לך?
נא לבחור עד 2 אפשרויות
במידה ויש לך או למי מבני המשפחה בעיות רפואיות, התנהגותיות, רגשיות, לימודיות - מה יכול לסייע לך?
נא לבחור עד 3 אפשרויות
האם כיום את/ה נעזר/ת בשירותי העירייה באחד או יותר מהתחומים הבאים: רווחה, הנחות בחינוך, הנחות בחוגים, הנחות בארנונה? (חובה) שדה חובה
האם במהלך השנתיים האחרונות קיבלת הנחות בחינוך, חוגים או ארנונה?
האם במהלך השנתיים האחרונות קיבלת הנחות בחינוך, חוגים או ארנונה? (חובה) שדה חובה
האם את/ה נעזר/ת בארגונים חברתיים: עמותות, גמילות חסדים, תרומות וכדומה?
האם את/ה נעזר/ת בארגונים חברתיים: עמותות, גמילות חסדים, תרומות וכדומה? (חובה) שדה חובה
האם הנך מעוניין/ת שניצור אתך קשר לבחינת אפשרויות הסיוע?
האם הנך מעוניין/ת שניצור אתך קשר לבחינת אפשרויות הסיוע? (חובה) שדה חובה
האם יש עוד מישהו בבית/במשפחה: בן/בת זוג, ילד/ה בוגר/ת שזקוק/ה לסיוע בתחום הכלכלי תעסוקתי? (חובה) שדה חובה

חתימה והסכמה לשימוש במידע

התשובות לשאלון כוללות מידע אישי רב, אין עליך חובה חוקית למסור את המידע, מסירתו תלויה ברצונך ובהסכמתך בלבד. במידה שלא תאשר/י את השימוש במידע, תהליך בחינת הצורך שלך בסיוע ייפסק. העירייה תעשה שימוש במידע אך ורק לבחינת אופציות לסיוע מותאם מול גופי העירייה השונים. בהתאם לתוצאות הבדיקה שלנו, אנו עשויים לשתף במידע שימסר על ידך גם גופים נוספים לצורך ניתוח ובדיקת המענים המתאימים עבורך.

הצהרה
הצהרה (חובה) שדה חובה