מפקד פיקוד העורף, האלוף תמיר ידעי שיבח את הערכות עיריית אריאל לחירום

האלוף ידעי ביקר באריאל וקיבל סקירה מראש העיר אלי שבירו ומנהל אגף הביטחון אודי להב על ההערכות והמוכנות לשעת חירום בה העיר תקלוט תושבי חוץ המצויים תחת איום קיומי. האלוף ידעי: "באריאל מבינים את האחריות הרבה ופועלים בהתאם לכך, ועל כך הערכתי הרבה".

ביקור מפקד פיקוד העורף, האלוף תמיר ידעי התקיים בסימן מוכנות לשעת חירום.

ראש העיר, אלי שבירו ומנהל אגף הביטחון אודי להב סקרו את התרגילים הרבים שנערכו במהלך השנה וכמו כן את עבודת המכלולים השונים המקבילים לעבודת העירייה בעת חירום. בנוסף, הציג ראש העיר לאלוף את הצרכים בתחום מרכיבי הביטחון.
בביקור השתתפו נציגי פיקוד העורף, פיקוד מרכז, רח"ל, קב"ט מועצת יש"ע, חברי מועצת העיר- מ"מ רה"ע יחיאל טוהמי ויו"ר ועדת הביטחון אריק דושי ומנכ"ל העירייה- אבי עזר.

מפקד פיקוד מרכז, האלוף תמיר ידעי:
״הרשות המקומית הינה לבנת היסוד במכונות לחירום. מהתרשמותי, באריאל מבינים את האחריות הרבה ופועלים בהתאם לכך, ועל כך הערכתי הרבה .
פיקוד העורף ימשיך לתמוך בעיר אריאל ככל שידרש, על מנת לסייע ולשפר את המוכנות בשגרה ובחירום .״

ראש העיר, אלי שבירו הודה לאלוף על שיתוף הפעולה מצוין בין הרשות לפיקוד העורף ועל ההתקדמות הרבה בתחום ההכנה לחירום שנעשה בעיר בזכות  קשרי העבודה ההדוקים ובירך את האלוף שיעסוק אך ורק בהכנות לחירום ולא בשעת אמת.

מפקד פיקוד העורף, האלוף תמיר ידעי שיבח את הערכות עיריית אריאל לחירום