מרתון התנ"ך - אתגר הריצה הקדום בעולם.

ביום שישי ה- 6/10/207 חוה"מ סוכות, יערך מרתון התנ"ך. להלן הסדרי התנועה המיוחדים של משטרת ישראל ביום המרתון:

שלום רב!

ביום שישי ה- 6/10/207    חוה"מ סוכות, יערך מרתון התנ"ך - אתגר הריצה הקדום בעולם.
אירוע ספורט בינלאומי זה הינו אחד  מ 5  המרתונים המתקיימים בישראל.
המרוץ מופק בשת"פ של הרשויות מוא"ז מטה בנימין, עיריית ראש העין, מוא"ז שומרון ועיריית אריאל ובחסות משרד התיירות, משרד התרבות והספורט וקרן קיימת לישראל.

במירוץ מקצים שונים: מרתון מראש העין עד שילה הקדומה, חצי מרתון מראש העין לאריאל , ומקצי 5 ק"מ ו10 ק"מ סביב שילה הקדומה, שם יערך אירוע סיום חגיגי עם הפעלות לכל המשפחה.

המרתון ייערך בין השעות 5:30-12:30

אנו מזמינים את תושבי היישובים באיזור לקחת חלק באחד ממקצי המירוץ ובאירוע הסיום עם בני משפחותיהם.

למידע נוסף והרשמה- אתר מרתון התנ"ך

להלן הסדרי התנועה המיוחדים של משטרת ישראל ביום המרתון:

ראש העין: הרחובות הבאים יחסמו לתנועה בשני הכיוונים משעה 4:30 לפנות בוקר ועד השעה 6:00 הכניסה לעיר ממערב ממחלף אבן העזר (לב הארץ) עד כיכר בגין בשד' קיבוץ גלויות.
רח' נחל רבה מבתי הספר עד לרמזור בשד' קיבוץ גלויות.
דרך הציונות מכיכר בזלת עד כיכר נחל רבה.
*ההגעה למתחם זינוק המרתון באגם צלילי המוזיקה בזמן החסימה, אפשרית מהכניסות לעיר והשכונות שמצד דרום.

כביש 5 לכיוון מזרח:  יחסם לתנועה ממחלף אבן העזר (פארק סיבל) ועד מחלף ברקן החל מהשעה 4:30 עד השעה 8:00.
להגעה מכיוון המרכז לאריאל סעו בכביש 55 דרך קרני שומרון - עמנואל - צומת גיתי אבישר.
להגעה לכיוון אורנית, אלקנה ושערי תקווה סעו דרך כפר קאסם. היציאה מישובים אלו לכיוון המרכז, בכביש 5 מערב הפתוח לתנועה.
*כביש 5 מערב מאריאל עד מחלף קסם, פתוח לתנועה בכל זמן המירוץ.
*כביש 5 מאריאל לצומת תפוח פתוח לשני הכיוונים בכל זמן המירוץ.

רון נחמן  באריאל: יחסם לתנועה לכיוון מזרח, מהכניסה לעיר ועד לשער המזרחי (הסמוך לאוניברסיטה) מהשעה 6:00 ועד השעה 9:40. רון נחמן לכיוון מערב פתוחים לתנועה בכל שעות המירוץ.
הכניסה לאריאל ממערב, פתוחה לתנועה מהכיכר בצומת אריאל אל דרך עפרון (הכביש העולה לאזור התעשייה). היציאה מהעיר לכיוון מערב פתוחה לכל אורך שעות המירוץ.
תחנת הדלק הקניון והמלון, פתוחים לתנועה בכל זמן המירוץ.
התנועה בעיר לכיוון האוניברסיטה והשכונות המזרחיות דרך רח' הציונות.

כביש אריאל-נופי נחמיה-רחלים יחסם לתנועה לשני הכיוונים החל מהשעה 5:30 ועד השעה 10:30
הגעה ויציאה מהישובים נופי נחמיה ורחלים בהסדרי תנועה מיוחדים לכיוון צומת תפוח.

כביש 60 מצומת רחלים עד צומת שילה יחסם לתנועה לשני הכיוונים משעה 5:30 עד שעה 12:00.
הגעה וחזרה לכיוון שילה וישובי בנימין שלאורך כביש 60, מתאפשרת בכביש 458 (דרך אלון) הפתוח לתנועה מצומת מכמש ועד צומת תפוח.
כביש 'דרך נוף הכרמים' מצומת קידה ועד צומת שילה פתוח לתנועה (כביש זה מחבר בין כביש 60 לכביש 458 דרך אלון).
הגעה ויציאה מהישוב עלי בהסדרי תנועה מיוחדים לכיוון צומת מעלה לבונה צפון.
ההגעה והיציאה מהישוב מעלה לבונה פתוחים דרך צומת מעלה לבונה דרום לכביש 60.

הסדרי התנועה למרתון יפורסמו ע"י ההפקה גם בעיתונות.
חסימות הכבישים ומסלולי נסיעה מומלצים ביום האירוע יעודכנו בWAZE

נא ידיעתכם על קיום האירוע והסדרי התנועה ועידכון התושבים.

לפרטים נוספים:
חברת מרתון ישראל בע"מ – מפיקת המירוץ
orian@marathonisrael.co.il

מרתון התנ"ך - אתגר הריצה הקדום בעולם.