ארועים
חינוך למצויינות
מוקד 106

באריאל יש אוניברסיטה

אתמול ( ג') בשעה 19:30 , המועצה להשכלה גבוהה של יו"ש אישרה ברוב קולות, של 11 תומכים ו 2 מתנגדים, את הפיכתו של המרכז האוניברסיטאי באריאל לאוניברסיטה בשמינית במדינת ישראל. ראש הממשלה מר בנימין נתניהו שוחח עם ראש העיר רון נחמן וברך אותו.
באריאל יש אוניברסיטה (הגדל)

ראש עיריית אריאל מר רון נחמן התייחס לדברים ואמר :
"ההחלטה שהתקבלה במועצה להשכלה גבוהה של יו״ש הינה החלטה חשובה והיסטורית , חד משמעית המגלה יושרה ואומץ , הגינות והליכה בדרך הישר, החלטה המביאה את הצדק המגיע לאקדמיה באריאל ובישראל .

ביום חג זה, שבו נולדה אוניברסיטה במדינה, ניסו פרופ' טרכנטנברג וראשי האוניברסיטאות לסכל מהלך מקצועי , אקדמי תקין על ידי הפצת שמועות שווא והובלת קו מיוחצן של התנשאות וזלזול. המתקפה המתוזמרת של הימים האחרונים מקורה בחוסר יכולת להתמודד עם המציאות.

זהו יום חג לאריאל , תושבי אריאל ואנוכי מתרגשים ומברכים את האוניברסיטה באריאל."

יו"ר הועד הפועל של האוניברסיטה ד"ר אלי כהן  שיגר מכתב לחברי הועד הפועל בינהם ראש העיר רון נחמן, וכך כתב :
" לאחר שבועות של מאמצים, לבטים ומאבקים בכל הגזרות אפשר לומר: "ואף על פי כן, אריאל היא האוניברסיטה השמינית בארץ ישראל.
ברצוני לברך את כלם על הנחישות, הרעיונות והסיוע כל אחד בדרכו ולציין באופן מיוחד מספר מצומצם של חברים שעבדו ללא ליאות על מנת להגיע לרגע ההיסטורי הזה:
ראש העיר וחבר הועד הפועל מר  רון נחמן,  מר מישה ארנס, מר יגאל כהן אורגד, פרופ' דן מאירשטיין,  פרופ' יהודה דנון ופרופ' מיכאל זניגרד.

המשימה הזו לא הושלמה ולכן יש להמשיך ולפעול עד אשר המשימה תושלם במלואה.
 בברכת יום הולדת שמח"

הדפסשלח לחבר